KALENDER - LIKNES BEDEHUS
Kalenderen er tom
AESTON
Kvinlog Bedehus
Kalender
Ingen arrangement
> Se hele kalenderen
 

Bibeltimene starter opp!

13.01.2011
Bibeltimene starter opp!

Bibeltimene starter opp igjen torsdag, 20 januar, kl. 1900 med to sentrale temaer.Guds pakt med Abraham & Lasarus oppvekkelse fra de døde.

Den første timen skal vi pløye igjennom 1. Mosebok 15 og 16 med vekt på betydningen av pakten som Gud gjorde med Abraham. Den evige pakten er viktig å bli kjent med av flere grunner.

Johannes evangeliet kap. 11 er det som står for tur i den andre timen.  Her er en av høydepunktene i Skriften!  Det handler om den siste av de syv tegn-under som Johannes bruker for å bekrefte at Jesus er definitivt den Han sier Han er, nemlig Guds Sønn.  Og hva er den???  Jo, bare Gud kan reise noen opp fra de døde!  «Lasarus, kom ut!» skal gjenlyde med mitt og ditt navn en dag, og med en røst som en basun!  Jesus planla det slikt at disiplene skulle være til stede for å bevitne dette, slik at de skulle tro.  Derfor må vi også være vitne til hva Guds Ord sier her.  Vi var ikke der for å bevitne det som hendte, men troen kommer ved hørelsen, og hørelsen ved Guds Ord. 

Vær med oss på torsdag. Vi trenger å komme sammen om Bibelen på denne måten for å bli styrket i troen.  Alle trenger det.  Også er det tid til å snakke sammen i pausen med kaffe, brus og noe å bite i, men resten av tida blir det hardkjør på vitaminjakt i den eneste kilden til Brødet fra himmelen,  Bibelen.

 
Nyhetsarkiv
 
© Kvinlog Bedehus 2019  |  Søk   Bookmark and Share