KALENDER - LIKNES BEDEHUS
Kalenderen er tom
AESTON
Kvinlog Bedehus - Voksen
Kalender
Ingen arrangement
> Se hele kalenderen
 

Voksen

Beskriv litt her om undermenyer

 

 

Nyheter
Sist styremøte (25.05) ble det gjort noen justeringer ift rutine for utleige til konfirmasjon. Kort fortalt så må man nå melde sin interesse FØR den 30 juni året før. Det trekkes da mellom de som har meldt seg. Dette trer i kraft fra og med 25.05 dette året.
 
Bibeltimene for både profeten Daniel og Efeserbrevet er nå lagt ut. Med dette er profeten Daniel ferdig. Det har vært spennende!!
 
Lærerik kveld i går også! Tom Gallatin gikk gjennom Daniels bok kap.7. og Galaterbrevets siste kapittel (kap.6). Et spørsmål vi hadde i forkant: blir det mat når Mailis er borte?
 
Den planlagte storsamlinga komande sundag utgår.
 
I går fortsatte Tom Gallatin med å undervise oss i profeten Daniel kap.5 og Galaterbrevet kap.4. Bibeltimene ligger nå tilgjengelig under nedlastinger.
 
Torsdag 15. Januar kl. 19.00 er det årsmøte i Kvinlog bedehus. Vi vonar du kjem!
 
Då Kvinlog søndagsskule arrangerte storsamling i slutten av forrige månad, tok dei i bruk det "nye loftet". Nede i hovedsalen talte Turid Egeland til dei vaksne. Barnekoret deltok med flott song.
 
Gjennomgangen av Daniel kap. 3 - 4 og Galaterbrevet kap. 2,11 - kap. 3 er lagt ut under nedlastinger.
 
Det var en veldig interessant første start på Daniel og Galaterbrevet! I Daniel fikk vi møte kong Nebukanesers drøm og tydningen av denne.
 
Du finner nå alle bibeltimene samlet under nedlastinger. Hele 1. Mosebok, Johannes evangelium, 1 & 2 Peters brev ligger klar for selvstudier!! Nå undervises det i Daniels bok og Galaterbrevet. Disse timene legges ut fortløpende.
 

 
© Kvinlog Bedehus 2020  |  Søk   Bookmark and Share