KALENDER - LIKNES BEDEHUS
Kalenderen er tom
AESTON
Kvinlog Bedehus - KRIK Kvinlog
Kalender
Ingen arrangement
> Se hele kalenderen
 

KRIK Kvinlog

Vi startet opp våren 2008 som et lokallag under den nasjonale KRIK paraplyen. Alle våre samlinger er åpne for hvem som helst i ungdomsskoletrinnet.

Det som kjennetegner KRIK & våre samlinger er

  • varierte sportsleker
  • et inkluderende fellesskap
  • ingen prestasjonskrav
  • formidling av evangeliet om Jesus
  • relasjonsbygging gjennom aktivitet

Hver samling starter klokken 20:00 i gymsalen på Kvinlog Skule & avsluttes ca. klokka 22:30 med mat på Kvinlog bedehus.

 

Kalenderaktiviteter i kategori: KRIK Kvinlog
Ingen oppføringer funnet.

Nyheter
Odd Terje Helle inviterer fredag 18. januar kl.20.00 til årets første KRIK-samling i gymsalen. Etter litt svetting med innlagte pauser, blir det servering av pølser og drikke på bedehuset.
 
Fredag blir en trening utenom det vanlige! Fra KRIK Agder kommer det fem ihuga KRIKère! De vil ta hånd om hele seansen i gymsalen!
 
Nytt på KRIK er en konkurranse vi kaller "Kveldens utfordring". Denne har vi hver KRIK-samling etter maten på bedehuset. I kveld vil muttere være involvert...
 
Bedehusstyret bestemte i går kveld en foreøpig møteplan for første halvår 2012. Frem til videre ligger de forskjellige arrangementene i kalenderen på nettsiden. Klikker dere inn på det enkelte arrangement får dere frem mer informasjon.
 
KRIK-kveld på fredag (25. november) er avlyst på grunn av julemesse på lørdag. Skulekorpset skal rigge til i gymsalen på fredag.
 
Til venstre er utstyret vi vil bruke. Intercrossè er en softvariant av sin storebror Lacrossè. Kan spilles inne og ute, men med uerfarne/nybegynnere er det nok lurt å være ute. Ta derfor med tøy etter væreforholdene og husk koordinasjonsevnen :)Les reglene under.
 
KRIK samlingen denne fredagen (18. mars) må avlyses. Jeg er bortreist i jobbsammenheng. Beklager dette!
 
Nettene er lange og kalde, men også utrolig klare og nydelige!!! Vi lager oss ett par bål etter treningene denne gangen og griller pølsene der!
 
I kveld var 20 ungdomsskoleelever på Kvinlog skule samlet i gymsalen til første KRIK-kveld denne høsten.Annenhver fredag fremover blir det KRIK-kveld i gymsalen, som avsluttes på bedehuset med litt mat.
 
Vi fikk nok en gang en fin innføring i klatringens grunnprinsipper! Enda en gruppe Kvinlogs ungdommer er nå rustet for å klatre :)
 

Bilder

 
© Kvinlog Bedehus 2020  |  Søk   Bookmark and Share