KALENDER - LIKNES BEDEHUS
Kalenderen er tom
AESTON
Kvinlog Bedehus - Ungdom
Kalender
Ingen arrangement
> Se hele kalenderen
 

Ungdom

Lavterskel samlingen "Lørdagscafè", er sammen med Bedehusets eget KRIK-lokallag "KRIK Kvinlog", to tilbud vi har for ungdommer.

Finn ut mer om dem ved å klikke til venstre.

Vi ønsker alle ungdommer velkomne!

Nyheter
Lars Aksel Teistedal blir med på laurdagscafé på bedehuset, laurdag 20. april kl.20.00. Han skal ha andakt, spele og synge.
 
Odd Terje Helle inviterer fredag 18. januar kl.20.00 til årets første KRIK-samling i gymsalen. Etter litt svetting med innlagte pauser, blir det servering av pølser og drikke på bedehuset.
 
Fredag blir en trening utenom det vanlige! Fra KRIK Agder kommer det fem ihuga KRIKère! De vil ta hånd om hele seansen i gymsalen!
 
Nytt på KRIK er en konkurranse vi kaller "Kveldens utfordring". Denne har vi hver KRIK-samling etter maten på bedehuset. I kveld vil muttere være involvert...
 
Laurdagscaféen i kveld er avlyst.
 
Den planlagte lørdagscaféen 24. mars utgår.
 
Ca. 20 ungdommer fikk med flott sang av Mariell E. Hovdhaugen på lørdagscaféen forrige lørdag. Asle Hauan hadde andakt.
 
Lørdag kveld blir Mariell Edvardsen Hovdhaugen med å synger på lørdagscafé.
 
På årets siste lørdagscafé var en god gjeng ungdommer samlet på bedehuset til hygge. Nå kan du se bilder fra caféen. Foto: Siv Anita K. Narvestad.
 
Bedehusstyret bestemte i går kveld en foreøpig møteplan for første halvår 2012. Frem til videre ligger de forskjellige arrangementene i kalenderen på nettsiden. Klikker dere inn på det enkelte arrangement får dere frem mer informasjon.
 

 

 

 
© Kvinlog Bedehus 2020  |  Søk   Bookmark and Share