KALENDER - LIKNES BEDEHUS
Kalenderen er tom
AESTON
Kvinlog Bedehus - Between
Kalender
Ingen arrangement
> Se hele kalenderen
 

Between

Between er for alle i 5.-7. klasse. Me samlast på Kvinlog bedehus.På programmet står ulike konkurranser, andakt og kveldsmat.

Between betyr mellom, for det handlar om oss og Gud og "okke" og kvarandre.

 

.

 

Kalenderaktiviteter i kategori: Between
Ingen oppføringer funnet.

Nyheter
Bedehusstyret bestemte i går kveld en foreøpig møteplan for første halvår 2012. Frem til videre ligger de forskjellige arrangementene i kalenderen på nettsiden. Klikker dere inn på det enkelte arrangement får dere frem mer informasjon.
 
Linkus frå Superblinkland (Superblink.no) var med på storsamling på Kvinlog Bedehus sundag 21.november. 50 store og små koste seg på samlinga.
 
Bedehuset blei fylt opp når Between-gjengen inviterte til basar på tysdag. Overskotet på ca kr 8000 går til Barnas misjonsprosjekt i regi av Misjonssambandet.
 
Tysdag 28. april hadde Between siste samling før ferien. Denne gongen var det mini-KRIK for Between-gjengen. Odd Terje Helle tok med seg heile flokken i ballbingen og gav dei ein smakebit av kva KRIK kan vere.
 
Tysdag kveld var meir enn 80 store og små med på Between-basaren på Kvinlog bedehus. Over 7000 kr blei samla inn til Misjonssambandets arbeid i Mali.
 
I morgen kveld, tirsdag 24. mars kl.18.00 inviterer Between alle på basar! Judith og Per Øistein og resten av gjengen på Between håper mange kommer og støtter opp om basaren.
 

 
© Kvinlog Bedehus 2020  |  Søk   Bookmark and Share