KALENDER - LIKNES BEDEHUS
Kalenderen er tom
AESTON
Kvinlog Bedehus - Søndagsskule
Kalender
Ingen arrangement
> Se hele kalenderen
 

Søndagsskule

Beskriv litt her

 

Kalenderaktiviteter i kategori: Søndagsskulen
Ingen oppføringer funnet.

Nyheter
Søndagsskulen starta opp denne hausten med veldig få barn, men no ser det ut til å snu!
 
4. juledag arrangerte Søndagsskulen juletrefest på bedehuset. Både unge og eldre gjekk med glede rundt det fine juletreet.
 
4. juledag (fredag 28.des)kl. 18.00 er det juletrefest på bedehuset for heile familien. Det er søndagsskulen som er arrangør.
 
Søndagsskulene i Fjotland arrangerar felles avslutning for heile familien, sundag 13. mai kl 12.00. Som i fjor går turen til Stusvika (Lindefjell). Arrangementet er open for heile familien!
 
Jan Kristian (bildet) og resten av søndagsskuleteamet har nå satt opp aktivitetsplanen for søndagsskulen fram til sommaren. Den kan du gjerne laste ned.
 
Bedehusstyret bestemte i går kveld en foreøpig møteplan for første halvår 2012. Frem til videre ligger de forskjellige arrangementene i kalenderen på nettsiden. Klikker dere inn på det enkelte arrangement får dere frem mer informasjon.
 
Alle søndagsskoler i Fjotland deltok på felles avslutning før sommeren i Stusvika på Lindefjell på søndag. Kvinlog søndagsskole var hovedarrangør med god støtte fra Risnes søndagsskole.
 
Oversikten finn du under fanen "Nedlastinger -> Aktivitetsplaner". Last ned og skriv ut!
 
Anders Mathias Larsen skal ha familieandakt i morgon kveld (4. juledag) på julefesten til Kvinlog sundagsskule. Festen startar kl.18.00. Bilete er teken i Netlandsnes kapell for nokre år sidan då Anders Mathias var prest.
 
Norsk Søndagsskoleblad gjev oss dei gode nyhendene rundt om i landet. Her kan ein lese artiklar, reportasjer og nyhende som er til oppbygging, inspirasjon og glede. For mange har søndagsskulen betydd mykje for deira tru. Kanskje du har lyst til å fylgje med kva som skjer med søndagsskulen? Ta kontakt med NSSF.
 

 
© Kvinlog Bedehus 2020  |  Søk   Bookmark and Share