KALENDER - LIKNES BEDEHUS
Kalenderen er tom
AESTON
Kvinlog Bedehus - Om oss
Kalender
Ingen arrangement
> Se hele kalenderen
 

Om oss

Kvinlog bedehus markerte sitt 80 års jubileum våren 2008. Under kategorien bilder i hovedmenyen kan du se bilder fra den samlingen.
Det er et eget styre for bedehuset som har hovedansvar for driften av bedehuset. I tillegg er det valgt et forsamlingsråd (2008) som har eldstefunksjon.


Bedehuset rommer stor aktivitet, med mange medarbeidere som gjør en flott tjeneste. Det er samlinger for både barn, ungdom vokse. Nye tilskudd i 2008 var Between (5.-7.kl) og Storsamlingene (familiesamlinger).

Vi deler søndagsskolen sin visjon: Vi vil gi Jesus til barna!
Vi ønsker at alle som kommer på bedehuset vårt skal vokse i kjennskap til Jesus.  Tro på ham, bli utrustet og følge Ham!


Som det heter i barnesangen som Ole Bjørn Reinsertsen har skrevet: Her er det plass for alle!


Nyheter
Gaither Kvinesdal sammen med Kvinlog bedehus ønsker alle hjertlig velkommen til konsert med Doug Anderson (kjent fra Gaither innspillinger) og Eikengjengen den 13. august kl 19:30 på bedehuset!!! Enkelbilett 200,- familiebilett 500,-
 
Sist styremøte (25.05) ble det gjort noen justeringer ift rutine for utleige til konfirmasjon. Kort fortalt så må man nå melde sin interesse FØR den 30 juni året før. Det trekkes da mellom de som har meldt seg. Dette trer i kraft fra og med 25.05 dette året.
 
Bibeltimene for både profeten Daniel og Efeserbrevet er nå lagt ut. Med dette er profeten Daniel ferdig. Det har vært spennende!!
 
Loddbøkene er ute og her om dagen satt Sissel og Mailis utenfor butikken og solgte lodd. På fredag er det basar til inntekt for bedehuset.
 
Velkomen til Fjotlandsdagen på Fjotland bygdetun, sundag 28. juni kl.12.00. Det er gudstjeneste i Fjotland kyrkje kl. 11.00.
 
Lærerik kveld i går også! Tom Gallatin gikk gjennom Daniels bok kap.7. og Galaterbrevets siste kapittel (kap.6). Et spørsmål vi hadde i forkant: blir det mat når Mailis er borte?
 
Den planlagte storsamlinga komande sundag utgår.
 
Eiesland bedehus er 75 år dette året. Den 23. august vil dette bli markert med en jubileumsfest, forteller Kjell S. Trodahl.
 
I går fortsatte Tom Gallatin med å undervise oss i profeten Daniel kap.5 og Galaterbrevet kap.4. Bibeltimene ligger nå tilgjengelig under nedlastinger.
 
Nå ligger oversikten for våren klar for nedlasting og utskrift
 


80 års jubileumet


Bilder

 
© Kvinlog Bedehus 2020  |  Søk   Bookmark and Share